Lamson

Over LAMSON Group

Lamson Group is ontstaan in de USA en de oorsprong gaat terug naar het jaar 1879. In 1952 is Lamson Nederland NV opgericht. Lamson Group is een hecht samenwerkende groep van technologiebedrijven in binnen- en buitenland. Lamson Group ontwikkelt, installeert en onderhoudt software en systemen op het gebied van beveiliging en bedrijfsprocessen.


Visie

Visie en missie

Innovatieve technologie creëert een grote toegevoegde waarde voor oplossingen op het gebied van beveiliging en businessprocessen.

De toepassing van nieuwe technologie heeft een grote impact op sociaal/maatschappelijk vlak en op bedrijfsprocessen. Om toegevoegde waarde te creëren op het gebied van beveiliging en businessprocessen werkt Lamson met de laatste innovatieve technologie. Hierdoor profiteert de klant van oplossingen die de verwachting vaak overtreft.

Onze Missie

Door middel van IT creëren wij samen met de klant beveiligings- en business oplossingen die resultaten opleveren.

Lamson is een succesvolle full service provider en zorgt voor de volledige ontzorging van klanten door de implementatie van nieuwe technologie. Samen met klanten creëren wij beveiligings- en business oplossingen die resultaat opleveren. Wij creëren innovatieve oplossing door te werken met de nieuwste technologieën. Uitgangspunt hierbij zijn mobiele en draadloze technieken.


Innovatie

Innovatie staat bij Lamson hoog in het vaandel. Door continue innovatie van technologieën en systemen onderscheidt Lamson zich van andere organisaties.


Tuv VCA

Kwaliteit en certificering

Lamson streeft naar levering van de hoogste kwaliteit diensten, producten en systemen. Alle technici van Lamson voldoen aan de VCA-eisen en volgen periodiek de herhalingscursus. Alle gereedschap en uitrusting worden conform de VCA eisen periodiek gekeurd en indien nodig op voorhand vervangen. Lamson streeft naar optimale veiligheid voor haar medewerkers en haar klanten. Lamson is VCA 1 ster gecertificeerd.

Een ISO-9001 en ISO-14001 normering is een logisch vervolg van onze VCA 1 ster certificering.


Beveiliging

In de huidige tijd wordt veel waarde gehecht aan beveiliging en privacy. In de toekomst zullen de eisen die ten aanzien van beveiliging worden gesteld, steeds verder toenemen. Lamson loopt voorop als het gaat om IT- en databeveiliging. Wij zien beveiliging als onderdeel van de kwaliteit die wij leveren.


Milieubewust en duurzaam

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een van de bedrijfswaarden waar veel waarde aan wordt gehecht. Lamson wil bijdragen aan een duurzame samenleving. In alles wat wij doen speelt duurzaamheid een rol. Lamson bestaat als organisatie sinds 1879. Wij gaan dus niet voor de korte termijn, maar voor continuïteit, kwaliteit en de lange termijn.

Daarnaast is de “groene gedachte” diep geworteld in onze organisatie. Zo werken wij volledig digitaal voor reductie van het printpapier. Daarnaast wordt altijd gewerkt met energie zuinige hardware voor onze systemen.


Verbinden

Lamson is een netwerkorganisatie met contacten over de gehele wereld. Het verbindend vermogen van onze medewerkers maakt het verschil voor onze klanten en onze organisatie. Elke nieuwe medewerker wordt getest op verbindend vermogen aangezien dit een van de belangrijke waarden is binnen Lamson.

© 2024 Lamson