Lamson

Stages en afstuderen

Ben jij een hardwerkende student(e) en op zoek naar een uitdagende stage bij een ambitieus bedrijf? Dan is Lamson Group iets voor jou!

Over Lamson

Lamson Group is opgericht in 1879 en is sinds 1952 gevestigd in Nederland. De organisatie kenmerkt zich als een professionele technische dienstverlener. Lamson is actief het gebied van beveiliging en interne logistieke systemen. Lamson ontwikkelt, installeert en onderhoudt in eigen beheer de technische producten en systemen. De medewerkers van Lamson zijn te omschrijven als hardwerkend, collegiaal en ambitieus. Meer over onze organisatie en activiteiten kun je vinden op de website!.

Stages en afstuderen

Wij zoeken elk jaar enthousiaste en leergierige studenten die hun meeloopstage of afstudeerstage bij Lamson Group willen doen. Bij Lamson Group krijg jij volop de kans om je te ontwikkelen en een toegevoegde waarde te leveren aan de organisatie. Wij zijn geïnteresseerd in je leerdoelen en willen ook dat je deze behaalt.
Wij zijn benieuwd naar jouw inzicht in de organisatie en wat er volgens jou verbeterd kan worden.

De inhoud en de lengte van de stage is afhankelijk van de opleidingseisen en je eigen wensen. Lamson Group heeft volop ervaring met stagiairs. Je zal dus goed begeleid worden om je stage of scriptie succesvol te behalen!

Momenteel heeft Lamson de volgende stageplekken:

• Afstudeerstage/Meewerkstage programmeur .Net
• Afstudeerstage student Bedrijfskunde
• Afstudeerstage student Informatica
• Meewerkstage student Elektronica

Solliciteren?

Lijkt het jou leuk om bij Lamson Group stage te lopen? Stuur dan een email met CV naar sollicatie@lamson.nl !

© 2024 Lamson