Header afbeelding

Assortiment Waardekasten, Kluizen en Lockers

Lamson is leverancier van een zeer ruim assortiment waardekasten, kluizen en lockers. Lamson levert kluizen, brandkasten en waardeberging met een hoge kwalteit. Een brandkast of kluis kan deel uitmaken van een logistieke veiligheidsoplossing voor cash geld zoals bijvoorbeeld een kassa afroomsysteem. Een brandkluis uiteraard ook standalone worden gebruikt.
Waarom is een goede waardeberging belangrijk?
Om welke reden zou u een kluis of brandkast aanschaffen? Veel organisaties hebben belangrijke documenten, waardepapieren of harde schijven voor backup die niet verloren mogen gaan.

Brandwerende kluis

Wist u dat papier bijvoorbeeld al verbrand bij een temperatuur van slechts 170° Celsius? Dit terwijl de temperatuur bij een kleine brand oploopt tot ongeveer 925° Celsius.
Een normale archiefkast of kantoorkast kan uw documenten of schijven niet beschermen tegen brand en is dus geen vuurvaste kluis. Daarom biedt Lamson een volledig assortiment aan brandvrije en brandwerende kluizen waardoor uw waardevolle papieren en andere voorwerpen in de kluis veilig zijn. Een brandwerende kluis of brandvertragende kluis kan het verschil maken tussen behoud of verlies van waardevolle spullen. De prijzen van brandkasten kunnen enorm verschillen door de mate van brandvertraging.

Inbraakwerende kluis

Lamson levert een zeer uitgebreid assortiment waardekasten, kluizen en lockers met alle mogelijke type sloten. Lamson levert kluizen met tijdslot, codeslot, sleutelslot en een combinatie hiervan. Tevens leveren wij sloten op basis van biometrie zoals vingerprint of gezichtsherkenning. Onze kluizen kunnen ook als winkelkluis ingezet worden. Er is ruime keus in formaat, van grote kluizen tot brandkastjes en opslag voor kassalades.
Onze kluizen, waardekasten en archiefkasten kunnen uw bezittingen ook beschermen tegen inbraak. Vaak is een veililge opslagplek voor waardevolle items een vereiste om deze te kunnen verzekeren. Daarbij komt dat sommige waardevolle items bedrijfsgegevens bevatten die u niet op straat wilt hebben. Denk daarbij aan de backups van uw servers.

Veilige opslag

In sommige gevallen kunt u bijna niet zonder een kluis of waardekast. Denk bijvoorbeeld aan de veilige opslag van opiaten of klantgegevens. Klantgegevens kunnen opgeslagen worden op een back-up media zoals een tape of harde schijf, maar waar bewaart u deze? Door ze in een brandveilige kluis te bewaren met bijvoorbeeld een codeslot, zijn ze beschermd tegen onbevoegde personen.
Wat is voor u de beste? Een kluis, brandwerende archiefkast of een andere vorm van waardeberging? Lamson Group adviseert u hier graag over en kan leveren wat u en uw organisatie nodig hebben!

Wilt u meer weten over Kluizen, Brandkasten en Waardeberging?

U bent slechts één klik verwijderd van een goed advies.

Stel ons uw vraag en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Cases

Case: Gemeente Goeree Overflakkee

Bekijk deze case

Buizenpost voor Betonmortel Centrale Huissen

Bekijk deze case

Docudistri Gemeente Utrecht

Bekijk deze case

"Ik had enkele specifieke wensen voor dit project. Hier heeft Lamson uitstekend rekening mee gehouden. Het project werd vlot en vakkundig opgeleverd. Ook de service daarna is uitstekend!"

  —   Jeroen Wilmink, Plus Wilmink

Bel +31 (0)30-693 45 80 of laat ons contact opnemen met u.

Bel mij terug

Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.

Mail ons
Copyright (c) 2021 Lamson Group BV
Realisatie: Branding New