Header afbeelding

Narrow Casting en Digital Signage


Digital Signage en Narrow Casting zijn moderne technieken om via beeldschermen te communiceren. Zo kunnen beeldschermen die gebruikt worden om wachtende klanten op te roepen ook gebruikt worden om reclameboodschappen te tonen of om informatie te verspreiden. Kortom, Narrow Casting en Digital Signage zijn ideale manieren om met uw doelgroep te communiceren.
Met name beeldschermen die geplaatst zijn in wachtruimten krijgen veel aandacht van het publiek dat daar aanwezig is. Het gebruik van deze schermen om uw producten of diensten aan te bieden is een middel waar veel organisatie dankbaar gebruik van maken. Deze gerichte communicatie op het juiste moment is een perfecte aanvulling op uw reeds bestaande communicatiekanalen.


Narrow Casting

Met onze Narrow Casting software kan informatie getoond worden op meerdere beeldschermen of op informatiezuilen. Denkt u hierbij met name aan de beeldschermen die in wachtruimten hangen en aandacht krijgen van het daar aanwezige publiek.

Door gebruik te maken van Narrow Casting in wachtruimtes kunt u snel en eenvoudig informatie overdragen zoals:

  • Wachttijden;
  • Mededelingen;
  • Reclameboodschappen.

Deze vorm van communicatie is gericht op uw publiek en is daarom een perfecte aanvulling op uw huidige communicatiekanalen.

Digital Signage

Met onze Digital Signage software kan informatie en content worden gecreƫerd en gemanaged. U kunt per vestiging, afdeling of scherm verschillende content tonen, welke allemaal gemanaged kunnen worden vanaf 1 centraal punt. Door gebruik te maken van afspeellijsten kunnen de tijden en volgorde van de informatieboodschappen gestuurd worden.

Functionaliteiten van onze Digital Signage software:

  • Centraal beheer van zelf-service en welkomstzuilen;
  • Multi Touch technieken beschikbaar;
  • Wayfinder module beschikbaar;
  • Mogelijkheid om videowalls aan te sturen;
  • Te integreren met uw klantverwijssysteem;
  • Content volledig afstembaar op uw huisstijl;
  • Mogelijkheid om centraal en realtime uw content op verschillende locaties te beheren.

Wilt u weten hoe onze Narrow Casting en Digital Signage producten uw organisatie kunnen ondersteunen in de communicatie met klanten en personeel? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met onze consultants.

Cases

Case: Gemeente Goeree Overflakkee

Lees verder →

Case: Kraft Heinz te Elst

Lees verder →

Project: Stichting De Kargadoor uit Utrecht

Lees verder →

"Ik had enkele specifieke wensen voor dit project. Hier heeft Lamson uitstekend rekening mee gehouden. Het project werd vlot en vakkundig opgeleverd. Ook de service daarna is uitstekend!"

  —   Jeroen Wilmink, Plus Wilmink

Copyright (c) 2018 Lamson Group BV

Realisatie: Branding New