Header afbeelding

Informatiezuilen en Digitale Receptie

Informatiezuilen zijn uiterst effectieve hulpmiddelen om zowel grote als kleine aantallen bezoekers te voorzien van de juiste informatie. Daarbij geven deze hulpmiddelen zowel uw personeel als de bezoeker rust en tijd. De luxe uitstraling van een informatiezuil naar uw keuze, zorgt bovendien voor een goede ambiance van uw organisatie.

Informatiezuilen

Onze touchscreen informatiezuilen kunnen uitgerust worden met meerdere opties. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid van een camera voor identiteitsherkenning, of een scanner voor het scannen van identiteitsbewijzen, barcode of QR-code. Ook kan de zuil worden uitgerust met een chiplezer, swipe-reader of betaalunit.

Digitale Receptie

De Digitale Receptie is een kiosk die ingezet kan worden als onbemande receptie of om de bezetting van een bemande receptie te verkleinen. Ook bij grote drukte is de Digitale Receptie een uitkomst. Waarom? Met het interactieve scherm kunnen bezoekers zich aanmelden waarna de betreffende afdeling of medewerker bericht krijgt dat het bezoek is gearriveerd. Ook kunnen de bezoekers meer informatie krijgen zodat de wachttijd gevoelsmatig wordt verkort. De Digitale Receptie helpt irritatie bij bezoekers te voorkomen omdat ze niet langer onnodig hoeven te wachten op een receptiemedewerker die lang bezig is met een andere bezoeker. Het scherm van de Digitale Receptie is opgebouwd uit lokaal beeldmateriaal en is op een eenvoudige wijze door u online aan te sturen.

Kiosks en informatiezuilen van Lamson zijn een goede en verstandige manier op de communicatie met uw klanten te verbeteren. Onze consultants kijken graag samen met u hoe deze het beste binnen uw organisatie ingezet kunnen worden.Cases

Case: Gemeente Halderberge

Lees verder →

Docudistri Gemeente Utrecht

Lees verder →

Emballage-automaat Plus Wilmink

Lees verder →

"Ik had enkele specifieke wensen voor dit project. Hier heeft Lamson uitstekend rekening mee gehouden. Het project werd vlot en vakkundig opgeleverd. Ook de service daarna is uitstekend!"

  —   Jeroen Wilmink, Plus Wilmink

Copyright (c) 2018 Lamson Group BV

Realisatie: Branding New