Header afbeelding

Kassa Afroomsystemen

Een kassa afroomsysteem heeft als belangrijkste uitgangspunten het beschermen van de medewerkers, het terugdringen van de geldvoorraad in de kassa’s en een risicovrij transport van de kassa naar de kluis. Onze kassa afroomsystemen bieden deze functionaliteiten.

Op dit moment zijn alleen al in Nederland zo’n 9000 kassapunten voorzien van een oplossing van Lamson. Daarom mogen we met recht zeggen dat we dé specialist zijn in interne (geld)transportsystemen.

Daarnaast werken we samen met strategische partners waardoor we hele traject van ontwikkelen, produceren, installeren en onderhouden kunnen aanbieden. Met onze buizenpost- en kassa-afroomsystemen verzendt u geld op een snelle en betrouwbare manier.


Onze systemen

De interne geldtransportsystemen die het meest gebruikt wordne zijn het Airbox systeem en het Fastcash systeem. Daarnaast leveren wij nog een aantal andere logistieke systemen om contant geld te kunnen vervoeren.

Systeem overzicht

Fastcash

Het Fastcash systeem is een buizenpostinstallatie waarmee de kassamedewerker het overtollige geld in de kassa kan versturen naar een centraal opvangstation. Het kassastation bestaat uit een gesloten zender en is voorzien van een invoermond, een schakelaar en een signaallamp. Het kassastation kan eenvoudig gemonteerd worden op een kassameubel.

Hoe het werkt

Het overtollige geld wordt in een capsule gestopt. Wanneer de kassamedewerker deze capsule in de invoermond van het kassastation plaatst, gaat bij de andere kassastations een bezetlamp branden. Op het verzendstation ontstaat onderdruk waardoor de capsule naar de kluis wordt gezogen. OP deze manier komt het geld snel en veilig in de kluis aan.

De belangrijkste voordelen van het Fastcash systeem:

  • De kassa is direct afgeroomd;
  • Het transport van kassa naar kluis is risicovrij;
  • Tijdens openingsuren kan de kassa worden opgemaakt in een beveiligde ruimte;
  • Door van verschillende gekleurde capsules gebruik te maken kan kassaverantwoordelijkheid worden gewaarborgd.

Heeft u specifieke wensen?

Graag denken wij met u mee om een passend systeem te creëren dat helemaal aansluit bij uw bedrijfssituatie. Daarbij maken wij gebruik van de modernste buizenposttechnologie. U bent verzekerd van optimale veiligheid en gebruiksvriendelijkheid.Cases

Case: Gemeente Goeree Overflakkee

Lees verder →

Case: Gemeente Halderberge

Lees verder →

Case: Klantverwijssysteem Elkerliek Ziekenhuis

Lees verder →

"Ik had enkele specifieke wensen voor dit project. Hier heeft Lamson uitstekend rekening mee gehouden. Het project werd vlot en vakkundig opgeleverd. Ook de service daarna is uitstekend!"

  —   Jeroen Wilmink, Plus Wilmink

Copyright (c) 2020 Lamson Group BV

Realisatie: Branding New