Header afbeelding

Cashrecycler

Lamson is leverancier van de intelligente CashDro cashrecycler.

Wat is een cashrecycler?

Een cashrecycler is een gesloten systeem waarbij het te betalen cashgeld direct wordt geteld en het wisselgeld wordt teruggegeven. Daarna wordt het betaalde geld veilig bewaart. Door de CashDro komt de kassamedewerker niet meer aan het cashgeld wat kasverschillen verleden tijd maakt. Omdat het cashgeld niet meer vrij toegankelijk is wordt de winkel veiliger voor zowel uw medewerkers als uw klanten. Dit zal bijdragen aan een meer ontspannen sfeer in de winkel.

De CashDro is een cash management systeem aan de kassa. Bij het afrekenen wordt het contant geld ingevoerd en is dan onbereikbaar geworden totdat het naar het backoffice wordt afgevoerd. Het geld is veilig opgeborgen. Ook het transport naar de backoffice (kluis) vindt in (afgesloten)cassettes plaats.

Het systeem vervangt de standaard geldlade in de kassa. De software houdt alle inkomsten en uitgaves bij en kasopmaak is overbodig. Daarnaast wordt de hoeveelheid geld in voorraad en waar dit zich bevindt geregistreerd. Het wisselgeld wordt berekend en volautomatisch economisch verwerkt.

De CashDro is één apparaat voor zowel een note-recycler (bankbiljetten) en een coin-recycler (muntgeld). Het apparaat kan worden ingebouwd in uw kassameubel(s) of als standalone. De opstelling kan zowel naar ‘de klant’ als naar de ‘caissière’ geplaatst worden.

Contante betalingen van een leverancier zijn mogelijk en worden exact geregistreerd. Hierdoor ontstaan er geen kasverschillen bij afsluiting. En in combinatie met de POS software heeft u al uw gegevens inzichtelijk en direct opvraagbaar. Via de CashDro Controller kunt u overal op uw smarttelefoon of tablet inzage in uw actuele omzet en cashgeldtransacties krijgen.

Voordelen

  • Compacte Plug en Play oplossing
  • Gebruiksvriendelijk, geen training nodig
  • Kasgeld zal altijd kloppen ook met meerdere gebruikers tegelijkertijd
  • Directe kasopmaak aan eind van de dag
  • Kasgeld is veilig opgeborgen
  • Geen geld op de toonbank
  • Validering bankbiljetten en muntgeld

Cases

Case: Gemeente Goeree Overflakkee

Lees verder →

Case: Gemeente Halderberge

Lees verder →

Emballage-automaat Plus Wilmink

Lees verder →

"Ik had enkele specifieke wensen voor dit project. Hier heeft Lamson uitstekend rekening mee gehouden. Het project werd vlot en vakkundig opgeleverd. Ook de service daarna is uitstekend!"

  —   Jeroen Wilmink, Plus Wilmink

Copyright (c) 2020 Lamson Group BV

Realisatie: Branding New