Header afbeelding

Automatisch tellende cashboxen

Lamson levert LINCsafe, een serie intelligente automatisch tellende cashboxen. De LINCsafe is een afstortkluis die op afstand beheerd, bediend en gemonitord kan worden.

De LINCsafe afstortkluis is gebouwd conform de CEN specificatie. Daarbij zijn er verschillende mogelijkheden om de waarde van de inhoud van de LINCsafe te verzekeren. De LINCsafe kan op een veilige manier communiceren via Ethernet maar ook via het mobiele 3G netwerk.

Al het ingevoerde geld is na het invoeren in de Cashbox gecontroleerd op een door de ECB goedgekeurde manier. Verschillen tussen de inhoud en telling bij de waardetransporteur komen niet meer voor.
In de webportal kunt u in realtime zien hoeveel cash geld er in de intelligente LINCsafe cashboxen aanwezig is. Zo kunt u sturen op het legen van de cashboxen op het juiste moment en is er een realtime inzicht in de hoeveelheid cash geld dat er aanwezig is.Intelligente LINCsafe cashboxen zijn dé oplossing voor het creëren van een gesloten proces voor het verwerken, controleren, tellen en veilig opslaan van contant geld.

Tegelijkertijd verkleint LINCsafe de risico’s van een gewapende overval, inbraak en (interne) diefstal. Met LINCsafe creëert u een veilige omgeving, voor zowel uw klanten alsook voor uw personeel. Tevens bespaart de LINCsafe u tijd en daarmee ook geld.

Download Informatie Folder


Meer weten?

U bent slechts één klik verwijderd van een goed advies.
Stel ons uw vraag en wij nemen vrijblijvend contact met u op.


Cases

Emballage-automaat Plus Wilmink

Lees verder →

Project: Stichting De Kargadoor uit Utrecht

Lees verder →

Winkelcentrum Bisonspoor : Nedap AEOS Toegangscontrole

Lees verder →

"Ik had enkele specifieke wensen voor dit project. Hier heeft Lamson uitstekend rekening mee gehouden. Het project werd vlot en vakkundig opgeleverd. Ook de service daarna is uitstekend!"

  —   Jeroen Wilmink, Plus Wilmink

Copyright (c) 2020 Lamson Group BV

Realisatie: Branding New