Header afbeelding

Case: Klantverwijssysteem Bernhoven Ziekenhuis Oss

Vernieuwing bestaande systeem

Bernhoven ziekenhuis locatie Oss vernieuwd haar LAMSON klantverwijssysteem om haar patiënten nog efficiënter te kunnen behandelen.

De keuze om weer voor LAMSON te kiezen als leverancier voor de locatie Oss was een logische keuze.

LAMSON heeft haar meest recente, innovatieve en krachtige klantverwijssysteem geïmplementeerd op een zeer vakkundige en professionele wijze die men kan verwachten van deze organisatie.

Het advies van de projectmanager en de installatie door de monteurs heeft er toe geleid dat er een oplossing is opgeleverd waar het ziekenhuis weer jaren mee vooruit kan.

Eenvoudig in gebruik

Het is een innovatieve oplossing die door alle medewerkers van de bloedprikpoli gebruikt kan worden. Zelfs de minst ervaren computergebruiker kan dit systeem bedienen en dat is een grote vooruitgang voor onze afdeling.
Wij kunnen nu vanaf elke locatie inzicht krijgen in de status is van de wachtrijen en de behandeltijden. Ook het maken van rapportages met slechts twee muisklikken uit te voeren.


Case: Upgrade klantverwijssysteem Bernhoven Ziekenhuis in Oss door Lamson


Klantvriendelijk

Voor de patiënt is het gebruik van de nieuwe welkomstzuil een uitkomst. Hij is eenvoudig te bedienen en door de heldere en duidelijke content kan er zonder enige twijfel aangegeven worden voor welke behandeling men komt.

Zoals LAMSON aangeeft is het belangrijk dat de patiënten op een niet stressvolle wijze bediend moeten worden en dat is waar het bij ons in het ziekenhuis om gaat.
Het bericht is duidelijk voor ons als klant zijnde dat LAMSON begrijpt dat met de door hun geleverde oplossingen op een eenvoudige wijze gewerkt moet kunnen worden.
Kortom een oplossing en platform waarmee ziekenhuis Bernhoven klaar is voor de toekomst!

Meer weten?

Bent u benieuwd hoe Lamson uw organisatie verder kan helpen? Neem contact op met één van onze salesmedewerkers via 030-6934580 of stuur ons een bericht. Wij geven u geheel vrijblijvend advies en informatie.
  Cases

  Lamson klantverwijssysteem in het Bernhoven Ziekenhuis

  Bekijk deze case

  Case: Gemeente Goeree Overflakkee

  Bekijk deze case

  Apollo Vredestein – Toegangscontrole, Afspraaksoftware, AEOS Security Management Software

  Bekijk deze case

  "Ik had enkele specifieke wensen voor dit project. Hier heeft Lamson uitstekend rekening mee gehouden. Het project werd vlot en vakkundig opgeleverd. Ook de service daarna is uitstekend!"

    —   Jeroen Wilmink, Plus Wilmink

  Copyright (c) 2023 Lamson Group BV
  Realisatie: Branding New