Header afbeelding

Case: Kraft Heinz te Elst

Lamson heeft een nieuw concept geleverd waarmee de toegangscontrole voor vrachtwagens geautomatiseerd is voor het bedrijfsterrein van Kraft Heinz in Elst. Voor deze klant heeft de ontwikkelafdeling van Lamson een Truckzuil ontwikkeld om de constante stroom aan vrachtwagens op een eenvoudige en klantvriendelijke manier te contoleren.

Case: Toegangscontrole

Bij aankomst moet de chauffeur stoppen voor een slagboom met daarnaast de truckzuil. Met behulp van de truckzuil voert de chauffeur zijn gegevens en bestemming in. De informatie op de zuil kan in 15 talen worden weergegeven om de gebruiksvriendelijkheid te vergroten. Wanneer de chauffeur vervolgens akkoord gaat met het terrein regelement, wordt er automatisch een pas voor hem verstrekt en wordt de slagboom geopend.

Als de chauffeur na zijn lading te hebben gehaald of gelost het terrein wil verlaten, dan moet hij zijn pas bij de uitgang in een andere zuil stoppen waarmee de slagboom weer wordt geopend en hij het terrein kan verlaten.

Binnen het systeem wordt de chauffeur uitgeboekt en kan altijd na gegaan worden waar hij wanneer is geweest binnen het terrein. Hierdoor wordt de beveiliging van het bedrijfsterrein vergroot, terwijl dit geen extra oponthoud met zich mee brengt voor de chauffeur, sterker nog, door het automatiseren van het toegangsproces worden de wachttijden juist verkort.


Meer weten?

Bent u benieuwd hoe Lamson uw organisatie verder kan helpen? Neem contact op met één van onze salesmedewerkers via 030-6934580 of stuur ons een bericht. Wij geven u geheel vrijblijvend advies en informatie.
  Cases

  Winkelcentrum Bisonspoor : Nedap AEOS Toegangscontrole

  Bekijk deze case

  Apollo Vredestein – Toegangscontrole, Afspraaksoftware, AEOS Security Management Software

  Bekijk deze case

  Case: Kraft Heinz te Elst

  Bekijk deze case

  "Ik had enkele specifieke wensen voor dit project. Hier heeft Lamson uitstekend rekening mee gehouden. Het project werd vlot en vakkundig opgeleverd. Ook de service daarna is uitstekend!"

    —   Jeroen Wilmink, Plus Wilmink

  Bel +31 (0)30-693 45 80 of laat ons contact opnemen met u.

  Bel mij terug

  Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.

  Mail ons
  Copyright (c) 2023 Lamson Group BV
  Realisatie: Branding New