Header afbeelding

Case: Gemeente Goeree Overflakkee

De Gemeente Goeree-Overflakkee heeft haar diensten uitgebreid en gekozen voor een oplossing van LAMSON in samenwerking met ORIBI Id. Solutions. Voor de gemeente Goeree Overflakkee hebben wij de ORIBI Id. Burger applicatie geïntegreerd met onze applicatie Internet Afspraken en Reserveringen en zo één systeem gecreëerd. Het klantregistratieproces van Lamson Internet Afspraken en Reserveringen maakt nu gebruik van identiteitsvaststelling met id-burger.

Aan dit systeem zijn vervolgens een klantverwijssysteem en de Lamson Personeelsplanning module toegevoegd.

Hoe het werkt

Wanneer een bezoeker het gemeentehuis bezoekt wordt zijn paspoort gescand waarna de persoonsgegevens gekoppeld worden aan Lamson Internet Afspraken en Reserveringen. Door deze koppeling weet het baliepersoneel zeker dat de persoon aan de balie daadwerkelijk is wie hij zegt te zijn. De koppeling optimaliseert dus het bestaande proces en voegt hier extra preventieve maatregelen aan toe. Het verhoogt de efficiëntie van het baliepersoneel doordat de identiteitscontrole reeds geautomatiseerd plaats heeft gevonden.

Deze oplossing is vervolgens gekoppeld aan een nieuw Lamson klantverwijssysteem en aan de personeelsplanning module van Internet Afspraken en Reserveringen. Deze krachtige combinatie zorgt er voor dat zichtbaar is waar en wanneer bezoekers verwacht worden zodat medewerkers efficiënt ingezet kunnen worden aan de betreffende balies of de receptie.

De combinatie Lamson Internet reserveringen en afspraken en een Klantverwijssysteem verbeterd de klantvriendelijkheid en efficiëntie van uw organisatie!

Voordelen

Dit systeem biedt voordelen voor zowel de bezoeker als de gemeente. Doordat de bezoeker via de website van de gemeente een afspraak kan maken, kan hij of zij zien hoe de beschikbaarheid is en wanneer er ruimte is voor de afspraak. De klantvriendelijkheid wordt hiermee zeer vergroot.

Voor de gemeente zijn de voordelen dat er kan zien wie er wanneer komt en dat degene die komt ook is wie hij zegt te zijn. Met deze informatie kan er beter gestuurd worden op wat voor personeel er wanneer nodig is.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar dit systeem? Bezoek dan eens de website van de gemeente: http://www.goeree-overflakkee.nl/portal

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze salesmedewerkers via 030-6934580 of vul het onderstaande formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
  Cases

  Case: Gemeente Halderberge

  Bekijk deze case

  Lamson klantverwijssysteem in het Bernhoven Ziekenhuis

  Bekijk deze case

  Case: Klantverwijssysteem Bernhoven Ziekenhuis Oss

  Bekijk deze case

  "Ik had enkele specifieke wensen voor dit project. Hier heeft Lamson uitstekend rekening mee gehouden. Het project werd vlot en vakkundig opgeleverd. Ook de service daarna is uitstekend!"

    —   Jeroen Wilmink, Plus Wilmink

  Bel +31 (0)30-693 45 80 of laat ons contact opnemen met u.

  Bel mij terug

  Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.

  Mail ons
  Copyright (c) 2023 Lamson Group BV
  Realisatie: Branding New