Header afbeelding

Apollo Vredestein – Toegangscontrole, Afspraaksoftware, AEOS Security Management Software

Apollo Vredestein had behoefte aan een systeem waarmee de veiligheid van het bedrijfsterrein werd vergroot. Apollo Vredestein besloot dat Lamson daarvoor de juiste partner was, in samenwerking met de firma Nedap.

Situatie

De uitdaging was als volgt: hoe gaan we van een situatie waarbij er geen controle en registratie is op wie het terrein betreedt of verlaat, naar een systeem waarbij dit juist wél gebeurd?

Daarom hebben we in samenwerking met Apollo Vredestein een uitgebreid programma van eisen opgesteld dat niet alleen alle wensen, maar ook alle procedures, gevaren en het gewenste effect beschreven wordt.

Oplossing

De door Lamson en Nedap geboden oplossing is gebaseerd op het AEOS toegangscontrole systeem van Nedap. Om de in- en uitgaande stroom aan voetgangers te kunnen controleren en registreren hebben we bij de voetgangers ingang dubbele tourniquets geplaatst. Hiermee kan in combinatie met AEOS de stroom voetgangers worden geregistreerd die het gebouw betreden of verlaten.

In de komende jaren wordt dit systeem verder uitgebreid. Apollo Vredestein is voorbereid op de toekomst!

Bezoekers

Om bezoekers toegang te kunnen geven tot het gebouw heeft Lamson maatwerk software geleverd dat medewerkers in staat stelt bezoekers aan te melden. De medewerker geeft in dit programma aan waar de bezoeker wel of geen toegang toe mag krijgen. Deze procedure waarbij bezoeker vooraf worden aangemeld zorgt voor een vlotte doorstroom van bezoekers.

Wanneer de bezoeker vervolgens op de locatie aankomt, kan de portier zien of hij is aangemeld, zijn identiteit verifiëren en hem een bezoekerspas geven. Deze pas kan geldig zijn voor 1 of meerdere dagen. Op de laatste dag dat de pas geldig is wordt de pas bij vertrek ingeslikt door de paslezer en kan deze opnieuw worden gebruikt voor een volgende bezoeker.


Sloten

De toegangsdeuren binnen het terrein zijn voorzien van Assa Abbloy online deursloten. Deze sloten kunnen naadloos geïntegreerd worden in het AEOS systeem.


Calamiteiten

Doordat alle toegangshekken, slagbomen, tourniquets en deuren zijn aangesloten op het AEOS systeem heeft met een duidelijk beeld van al het inkomende en uitgaande verkeer op het terrein. Mocht er zich een calamiteit voordoen, dan heeft met een gedetailleerd overzicht van iedereen die zich op het terrein bevind. Dit vergemakkelijkt in grote mate het werk van de hulpdiensten.

In de komende jaren wordt dit systeem verder uitgebreid. Apollo Vredestein is voorbereid op de toekomst!

Meer weten?

Bent u benieuwd hoe Lamson de veiligheid van uw organisatie kan vergroten? Neem dan contact op met één van onze salesmedewerkers via 030-6934580 of vul vrijblijvend het onderstaande formulier in. Een van hen neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op!
  Cases

  Winkelcentrum Bisonspoor : Nedap AEOS Toegangscontrole

  Bekijk deze case

  Case: Klantverwijssysteem Bernhoven Ziekenhuis Oss

  Bekijk deze case

  Case: Kraft Heinz te Elst

  Bekijk deze case

  "Ik had enkele specifieke wensen voor dit project. Hier heeft Lamson uitstekend rekening mee gehouden. Het project werd vlot en vakkundig opgeleverd. Ook de service daarna is uitstekend!"

    —   Jeroen Wilmink, Plus Wilmink

  Bel +31 (0)30-693 45 80 of laat ons contact opnemen met u.

  Bel mij terug

  Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.

  Mail ons
  Copyright (c) 2023 Lamson Group BV
  Realisatie: Branding New