Header afbeelding

Werkvoorbereider / Projectleider, Utrecht (De Meern)

Wil jij werken met innovatieve technologie? Dan is deze functie iets voor jou!

Lamson Group is een innovatieve technisch dienstverlener op het gebied van beveiliging en interne logistiek. Lamson ontwikkelt, installeert en onderhoudt technische producten en systemen. Door de aanhoudende groei met name binnen onze emballage automaten is Lamson Group voor 40 uur per week op zoek naar een:

Over de functie van  Werkvoorbereider / Projectleider

Functie omschrijving

Als werkvoorbereider / projectleider ben jij degene die er voor zorgt dat het volledige project ook werkelijk gerealiseerd wordt. Van aanvraag tot oplevering ben jij in staat om multidisciplinair aan te sturen. Het betref een grote verscheidenheid aan technische installatieprojecten bestaande uit hardware en software en variërend van kleine korte klussen tot de wat grotere projecten bij opdrachtgevers in Nederland en België.

Jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden omvatten onder meer:

 • Je bewaakt de voortgang van projecten op zowel commercieel, technisch, financieel als administratief vlak
 • Je onderhoudt contacten met de opdrachtgever over onder andere de voortgang, de doelstellingen en de bijbehorende budgetten.
 • Op een coachende wijze geef je leiding aan de ICT-ers en installatiemonteurs waarbij je stuurt op de te behalen deadlines.
 • Financieel ben je “in control”. Periodiek zorg je voor het aanleveren van de(financiële) rapportages waarbij je rapporteert aan de controller.

Jouw klanten zijn divers van aard en omvang en zijn in verschillende marktsegmenten actief. Jij bent in staat om op deze verschillen in te spelen en daarin succesvol te opereren. Onze opdrachtgever hecht veel waarde aan kwaliteit.

Je onderhoudt telefonische contacten op meerdere niveaus. Je bent vanuit jouw expertise een volwaardig gesprekspartner.

Functie eisen:

Eisen Je bent een commercieel talent, die de klant centraal stelt. Je hebt het leveren van kwaliteit en daarbij serviceverlening hoog in het vaandel staan. Je werkzaamheden richt je in op het behalen van doelstellingen en maximale resultaten.

Bovendien verwachten wij dat je:

 • Je beschikt over een afgeronde technische opleiding op HBO/MBO niveau richting installatietechniek (HIT) of werktuigbouwkunde of ICT.
 • Je hebt enkele jaren ervaring als (aankomend) werkvoorbereider in een technische (project-) omgeving.
 • Klantgerichte instelling, goede communicatieve vaardigheden
 • Praktische instelling en je kunt goed plannen en organiseren.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden hebt, op alle niveaus;
 • Bewezen sales ervaring hebt met technische installaties bij voorkeur met een ICT component en een aantoonbaar succesvol trackrecord;
 • Kennis van software oplossingen is een pré;
 • Hands on bent in je aanpak en uitgaat van een “can do” mentaliteit – resultaatgericht;
 • Optimaal samenwerkt met collega’s met het oogmerk om klanten optimaal tebedienen.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende werkomgeving in een professioneel, ambitieus en groeiende organisatie. Hierdoor zijn er volop ontwikkelingskansen en doorgroeimogelijkheden.

Daarnaast:
● Een vast salaris op basis van de geldende CAO;
● Een zelfstandige positie binnen een professionele setting;
● Werken in een dynamisch marktsegment en een dienstenpakket die aansluit bij de huidige wensen.

Bedrijfsinformatie

Lamson is een succesvolle full service technisch dienstverlener en zorgt voor de volledige ontzorging van klanten door de installatie van gebouw gebonden systemen op het gebied van beveiliging en interne logistiek. Samen met klanten creëert Lamson beveiligings- en business oplossingen die resultaat opleveren. De onderneming biedt innovatieve oplossingen door te werken met de nieuwste technologieën op het gebied van hard- en software. Uitgangspunt hierbij zijn mobiele en draadloze technieken.

In de visie van Lamson creëert innovatieve technologie een grote toegevoegde waarde voor oplossingen op het gebied van beveiliging en businessprocessen. De toepassing van nieuwe technologie heeft een grote impact op sociaal/maatschappelijk vlak en op bedrijfsprocessen. Hierdoor profiteert de klant van oplossingen die de verwachting vaak overtreft. Lamson streeft als onderneming en als expert in het vakgebied, naar de levering van de hoogste kwaliteit diensten, producten en systemen.

Enthousiast over deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Voor vragen en meer informatie over de functie van Service Monteur neem je contact op met E. Seelen op nummer 030-6934580.

Wil je meer informatie over Lamson en haar producten? Ga naar onze website!

Voor deze vacature nemen wij geen ZZP’ers, interim-professionals of kandidaten via werving- en selectiebureaus aan.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Andere vacatures

Cases

Apollo Vredestein – Toegangscontrole, Afspraaksoftware, AEOS Security Management Software

Lees verder →

Lamson klantverwijssysteem in het Bernhoven Ziekenhuis

Lees verder →

Case: Gemeente Halderberge

Lees verder →

"Ik had enkele specifieke wensen voor dit project. Hier heeft Lamson uitstekend rekening mee gehouden. Het project werd vlot en vakkundig opgeleverd. Ook de service daarna is uitstekend!"

  —   Jeroen Wilmink, Plus Wilmink

Copyright (c) 2018 Lamson Group BV

Realisatie: Branding New