Header afbeelding

Vacature Werkvoorbereider / projectmanager

Wil jij werken met innovatieve technologie? Dan is deze functie iets voor jou!

Lamson Group is een innovatieve technisch dienstverlener op het gebied van beveiliging en interne logistieke systemen. Lamson ontwikkelt, installeert en onderhoudt technische producten en systemen. Het is een ambitieuze organisatie, waar successen gevierd worden en een informele collegiale sfeer heerst. Lamson Group kenmerkt zicht door de verscheidenheid aan producten en diensten die zij aanbiedt. Lamson is een succesvolle full service provider en ontzorgt de klant volledig door de implementatie van nieuwe technologie. Samen met klanten creëren wij beveiligings- en business oplossingen die resultaat opleveren. Wij creëren innovatieve oplossingen door te werken met de nieuwste technologieën. Uitgangspunt hierbij zijn mobiele en draadloze technieken. Meer informatie over de producten en diensten die Lamson Group aanbiedt kun je vinden op de site.

Over de functie van Werkvoorbereider / Projectmanager

Als werkvoorbereider / projectmanager ben jij degene die er voor zorgt dat het volledige project ook werkelijk gerealiseerd wordt. Van aanvraag tot oplevering ben jij in staat om multidisciplinair aan te sturen. Het betref een grote verscheidenheid aan technische installatieprojecten bestaande uit hardware en software en variërend van kleine korte klussen tot de wat grotere projecten bij opdrachtgevers in Nederland en België. 

Jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden omvatten onder meer:

 • Je bewaakt de voortgang van projecten op zowel commercieel, technisch, financieel als administratief vlak.
 • Je onderhoudt contacten met de opdrachtgever over onder andere de voortgang, de doelstellingen en de bijbehorende budgetten.
 • Je verzorgt de planning van de projecten en de monteurs 
 • Op een coachende wijze geef je leiding aan de ICT-ers en installatiemonteurs waarbij je stuurt op de te behalen deadlines.
 • Financieel ben je “in control”. Periodiek zorg je voor het aanleveren van de (financiële) rapportages waarbij je rapporteert aan de controller.

Jouw klanten zijn divers van aard en omvang en zijn in verschillende marktsegmenten actief. Jij bent in staat om op deze verschillen in te spelen en daarin succesvol te opereren. Onze opdrachtgever hecht veel waarde aan kwaliteit. 

 Je onderhoudt telefonische contacten op meerdere niveaus. Je bent vanuit jouw expertise een volwaardig gesprekspartner. 

 

Wat breng je mee?

Je bent een commercieel talent, die de klant centraal stelt. Je hebt het leveren van kwaliteit en daarbij serviceverlening hoog in het vaandel staan. Je werkzaamheden richt je in op het behalen van doelstellingen en maximale resultaten.  

 Bovendien verwachten wij dat je: 

 • Je beschikt over een afgeronde technische opleiding op HBO/MBO niveau richting installatietechniek (HIT) of werktuigbouwkunde of ICT.
 • Je hebt enkele jaren ervaring als (aankomend) werkvoorbereider in een technische (project-) omgeving.
 • Klantgerichte instelling, goede communicatieve vaardigheden
 • Praktische instelling en je kunt goed plannen en organiseren.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden hebt, op alle niveaus; 
 • Bewezen sales ervaring hebt met technische installaties bij voorkeur met een ICT component en een aantoonbaar succesvol trackrecord; 
 • Kennis van software oplossingen is een pré; 
 • Hands on bent in je aanpak en uitgaat van een “can do” mentaliteit – resultaatgericht; 
 • Optimaal samenwerkt met collega’s met het oogmerk om klanten optimaal te bedienen. 

 

Wat bieden wij?
Naast een goede werksfeer, marktconform salaris en leuke collega’s bieden wij ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. De secundaire arbeidsvoorwaarden bestaan uit een tegemoetkoming bij studiekosten en een auto, telefoon en laptop van de zaak.

Geïnteresseerd?
Ben jij die enthousiaste werkvoorbereider / projectmanager en beschikbaar voor 40 uur in de week? Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Voor vragen en/of meer informatie over deze functie neem je contact op met Lamson op nummer 030-6934580 of mail naar sollicitatie@lamson.nl. Wil je meer informatie over Lamson en haar producten? Ga naar onze website!

Andere vacatures

Cases

Apollo Vredestein – Toegangscontrole, Afspraaksoftware, AEOS Security Management Software

Bekijk deze case

Case: Klantverwijssysteem Bernhoven Ziekenhuis Oss

Bekijk deze case

Buizenpost voor Betonmortel Centrale Huissen

Bekijk deze case

"Ik had enkele specifieke wensen voor dit project. Hier heeft Lamson uitstekend rekening mee gehouden. Het project werd vlot en vakkundig opgeleverd. Ook de service daarna is uitstekend!"

  —   Jeroen Wilmink, Plus Wilmink

Bel +31 (0)30-693 45 80 of laat ons contact opnemen met u.

Bel mij terug

Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.

Mail ons
Copyright (c) 2023 Lamson Group BV
Realisatie: Branding New