Header afbeelding

Vacature technisch applicatiebeheerder Nedap AEOS

Wil jij werken met innovatieve technologie? Dan is deze functie iets voor jou!

Lamson Group is een innovatieve technisch dienstverlener op het gebied van beveiliging en interne logistieke systemen. Lamson ontwikkelt, installeert en onderhoudt technische producten en systemen. Het is een ambitieuze organisatie, waar successen gevierd worden en een informele collegiale sfeer heerst. Lamson Group kenmerkt zicht door de verscheidenheid aan producten en diensten die zij aanbiedt. Lamson is een succesvolle full service provider en ontzorgt de klant volledig door de implementatie van nieuwe technologie. Samen met klanten creëren wij beveiligings- en business oplossingen die resultaat opleveren. Wij creëren innovatieve oplossingen door te werken met de nieuwste technologieën. Uitgangspunt hierbij zijn mobiele en draadloze technieken. Meer informatie over de producten en diensten die Lamson Group aanbiedt kun je vinden op de site.

Over de functie van technisch applicatiebeheerder Nedap AEOS

De technisch applicatiebeheerder installeert, configureert en onderhoud de applicatie Nedap AEOS voor klanten van Lamson. Tevens adviseert de applicatiebeheerder over optimalisatie en functionaliteit van de applicatie. Daar waar nodig worden rapportages en data migraties uitgevoerd. 

Wat breng je mee?
Zelfstandig kunnen werken;
• Minimaal opleiding MBO ICT of gelijkwaardig;
• Kennis van databases, query’s en koppelingen;
• Ervaring met toegangscontrole is een pré;
• In het bezit van rijbewijs B;
• Goede contactuele eigenschappen;
• Bereidheid tot het werken in avond- en weekend storingsdiensten en dus geen 9 tot 5 mentaliteit;
• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

Wat bieden wij?
Naast een goede werksfeer, marktconform salaris en leuke collega’s bieden wij ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. De secundaire arbeidsvoorwaarden bestaan uit een tegemoetkoming bij studiekosten en een auto, telefoon en laptop van de zaak.

Geïnteresseerd?

Ben jij die enthousiaste technisch applicatiebeheerder en beschikbaar voor 40 uur in de week? Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV!  Voor vragen en/of meer informatie over deze functie neem je contact op met Lamson op nummer 030-6934580 of mail naar sollicitatie@lamson.nl. Wil je meer informatie over Lamson en haar producten? Ga naar onze website!

Andere vacatures

Cases

Case: Gemeente Halderberge

Bekijk deze case

Case: Klantverwijssysteem Bernhoven Ziekenhuis Oss

Bekijk deze case

Case: Klantverwijssysteem Elkerliek Ziekenhuis

Bekijk deze case

"Ik had enkele specifieke wensen voor dit project. Hier heeft Lamson uitstekend rekening mee gehouden. Het project werd vlot en vakkundig opgeleverd. Ook de service daarna is uitstekend!"

  —   Jeroen Wilmink, Plus Wilmink

Bel +31 (0)30-693 45 80 of laat ons contact opnemen met u.

Bel mij terug

Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.

Mail ons
Copyright (c) 2020 Lamson Group BV
Realisatie: Branding New