Header afbeelding

Vacature Software Developer / Programmeur

Functieomschrijving Software Developer / Programmeur

Vanwege de aanhoudende groei van het aantal uitdagende projecten zoekt LAMSON naar versterking voor de afdeling Software Ontwikkeling.

Als Software Developer werk je aan zeer uiteenlopende opdrachten voor een breed scala aan toonaangevende opdrachtgevers. Denk hierbij aan het ontwikkelen van hoogwaardige Windows-basedoplossingen, webapplicaties, koppelingen op basis van Microsoft .NET en portaaloplossingen. Je voert analyses uit, brengt knelpunten helder in kaart en presenteert en realiseert Quick Wins en duurzame verbeteringen. Je bent samen met de projectleider verantwoordelijk voor zowel het juist afstemmen van de functiespecificaties met de klant als het technisch ontwerp.

Functie-eisen

Wat je meebrengt – afgezien van een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen:

  • Een afgeronde hbo-opleiding (bij voorkeur Informatica)
  • Kennis van en ervaring met Object Ori├źntatie
  • Kennis van en ervaring met Microsoft-technologie├źn (C#, WEBFORMS, MVC, ASP.NET, WCF en eventueel MS SQL Server), ORM, LINQ, TFS, WEB.API 2, TSQL & SignalR
  • Bij voorkeur een of meerdere Microsoft-certificaten MCTS/MCPD en ervaring met Agile/Scrum
  • Design patterns
  • JavaScript, jQuery, Knockout & Angular, Ajax

Aanbod:

Wij bieden een uitdagende werkomgeving in een ambitieus bedrijf, ontwikkelingskansen en doorgroeimogelijkheden. Daarnaast een goed salaris met bonus, lease-auto, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioen en een tegemoetkoming in de studiekosten.

Enthousiast over deze functie?

Dan ontvangen wij graag uw motivatie met CV! U kunt solliciteren per email op sollicitatie@lamson.nl. Voor vragen en meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met dhr. H. Kappelhof op nummer 030-6934580, website: www.lamson.nl

Is uw functie niet vacant? Natuurlijk kunt u ook altijd een open sollicitatie versturen naar: sollicitatie@lamson.nl.

Andere vacatures


stagiair-gezocht

Stages en afstuderen

Lamson werkt met studenten voor stages en afstudeerprojecten. Aangezien er regelmatig studenten stages lopen of een afstudeer project of onderzoek binnen Lamson uitvoeren heeft Lamson dit professioneel vormgegeven binnen de organisatie. Studenten worden professioneel begeleid tijdens hun stage en afstuderende studenten worden geholpen met vraagstelling en het schrijven van hun scriptie om succesvol af te studeren.

Momenteel heeft Lamson de volgende stageplekken:

  • Meewerkstage programmeur .Net
  • Afstudeerstage student Bedrijfskunde
  • Afstudeerstage student Informatica
  • Meewerkstage student Elektronica

Cases

Emballage-automaat Plus Wilmink

Lees verder →

Project NS Centraal Station Rotterdam

Lees verder →

Case: Klantverwijssysteem Elkerliek Ziekenhuis

Lees verder →

"Ik had enkele specifieke wensen voor dit project. Hier heeft Lamson uitstekend rekening mee gehouden. Het project werd vlot en vakkundig opgeleverd. Ook de service daarna is uitstekend!"

  —   Jeroen Wilmink, Plus Wilmink

Copyright (c) 2017 Lamson Group BV

Realisatie: Branding New