Header afbeelding

Vacature Software Developer

Wil jij werken met innovatieve technologie? Dan is deze functie iets voor jou!

Lamson Group is een innovatieve technisch dienstverlener op het gebied van beveiliging en interne logistieke systemen. Lamson ontwikkelt, installeert en onderhoudt technische producten en systemen. Het is een ambitieuze organisatie, waar successen gevierd worden en een informele collegiale sfeer heerst. Lamson Group kenmerkt zicht door de verscheidenheid aan producten en diensten die zij aanbiedt. Lamson is een succesvolle full service provider en ontzorgt de klant volledig door de implementatie van nieuwe technologie. Samen met klanten creëren wij beveiligings- en business oplossingen die resultaat opleveren. Wij creëren innovatieve oplossingen door te werken met de nieuwste technologieën. Uitgangspunt hierbij zijn mobiele en draadloze technieken. Meer informatie over de producten en diensten die Lamson Group aanbiedt kun je vinden op de site.

Over de functie van Software Developer

Als Software Developer werk je aan zeer uiteenlopende opdrachten voor een breed scala aan toonaangevende opdrachtgevers. Denk hierbij aan het ontwikkelen van hoogwaardige Windows-basedoplossingen, webapplicaties, koppelingen op basis van Microsoft .NET en portaaloplossingen. Je voert analyses uit, brengt knelpunten helder in kaart en presenteert en realiseert Quick Wins en duurzame verbeteringen. Je bent samen met de projectleider verantwoordelijk voor zowel het juist afstemmen van de functiespecificaties met de klant als het technisch ontwerp.

Wat breng je mee?
• Een afgeronde hbo-opleiding (bij voorkeur Informatica)
• Kennis van en ervaring met Object Oriëntatie
• Kennis van en ervaring met Microsoft-technologieën (C#, WEBFORMS, MVC, ASP.NET, WCF en eventueel MS SQL Server), ORM, LINQ, TFS, WEB.API 2, TSQL & SignalR
• Bij voorkeur een of meerdere Microsoft-certificaten MCTS/MCPD en ervaring met Agile/Scrum
• Design patterns
• JavaScript, jQuery, Knockout & Angular, Ajax

Wat bieden wij?
Naast een goede werksfeer, marktconform salaris en leuke collega’s bieden wij ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. De secundaire arbeidsvoorwaarden bestaan uit een tegemoetkoming bij studiekosten en een auto, telefoon en laptop van de zaak.

Geïnteresseerd?
Ben jij die enthousiaste hartwerkende Software Developer? Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Voor vragen en/of meer informatie over de functie van software developer neem je contact op met Lamson op nummer 030-6934580 of mail naar sollicitatie@lamson.nl. Wil je meer informatie over Lamson en haar producten? Ga naar onze website!

Andere vacatures

Cases

Buizenpost voor Betonmortel Centrale Huissen

Bekijk deze case

Winkelcentrum Bisonspoor : Nedap AEOS Toegangscontrole

Bekijk deze case

Case: Gemeente Halderberge

Bekijk deze case

"Ik had enkele specifieke wensen voor dit project. Hier heeft Lamson uitstekend rekening mee gehouden. Het project werd vlot en vakkundig opgeleverd. Ook de service daarna is uitstekend!"

  —   Jeroen Wilmink, Plus Wilmink

Bel +31 (0)30-693 45 80 of laat ons contact opnemen met u.

Bel mij terug

Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.

Mail ons
Copyright (c) 2020 Lamson Group BV
Realisatie: Branding New