Header afbeelding

Vacature Installatiemonteur

Wil jij werken met innovatieve technologie? Dan is deze functie iets voor jou!

Lamson Group is een innovatieve technisch dienstverlener op het gebied van beveiliging en interne logistieke systemen. Lamson ontwikkelt, installeert en onderhoudt technische producten en systemen. Het is een ambitieuze organisatie, waar successen gevierd worden en een informele collegiale sfeer heerst. Lamson Group kenmerkt zicht door de verscheidenheid aan producten en diensten die zij aanbiedt.
Lamson is een succesvolle full service provider en ontzorgen de klant volledig door de implementatie van nieuwe technologie. Samen met klanten creëren wij beveiligings- en business oplossingen die resultaat opleveren. Wij creëren innovatieve oplossingen door te werken met de nieuwste technologieën. Uitgangspunt hierbij zijn mobiele en draadloze technieken.
Meer informatie over de producten en diensten die Lamson Group aanbiedt kun je vinden op de site.

Over de functie van Installatiemonteur

Als installatie monteur zal jij verantwoordelijk zijn voor het installeren van verschillende systemen. De verschillende systemen bestaan uit: interne transportsystemen, emballage-automaten, buizenpostsystemen en toegangscontrolesystemen.

Wat breng je mee?
zelfstandig kunnen werken;
• klantgericht en flexibel zijn;
• MTS niveau of gelijkwaardig studierichting elektro, WTB of elektronica;
• in het bezit van rijbewijs B;
• goede contactuele eigenschappen;
• bereidheid tot het werken in avond- en weekend;
• goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

Wat bieden wij?
Naast een goede werksfeer, marktconform salaris en leuke collega’s bieden wij ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. De secundaire arbeidsvoorwaarden bestaan uit een tegemoetkoming bij studiekosten en een auto, telefoon en laptop van de zaak.

Geïnteresseerd?
Ben jij die enthousiaste installatiemonteur en beschikbaar voor 40 uur in de week? Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Voor vragen en/of meer informatie over de functie van Installatie Monteur neem je contact op met Lamson op nummer 030-6934580. Wil je meer informatie over Lamson en haar producten? Ga naar onze website!

Andere vacatures

Cases

Buizenpost voor Betonmortel Centrale Huissen

Bekijk deze case

Lamson klantverwijssysteem in het Bernhoven Ziekenhuis

Bekijk deze case

Case: Kraft Heinz te Elst

Bekijk deze case

"Ik had enkele specifieke wensen voor dit project. Hier heeft Lamson uitstekend rekening mee gehouden. Het project werd vlot en vakkundig opgeleverd. Ook de service daarna is uitstekend!"

  —   Jeroen Wilmink, Plus Wilmink

Bel +31 (0)30-693 45 80 of laat ons contact opnemen met u.

Bel mij terug

Vertel over uw uitdagingen en verstuur ons een e-mail.

Mail ons
Copyright (c) 2023 Lamson Group BV
Realisatie: Branding New