Header afbeelding

Vacature Account Manager Technische Systemen

Lamson Group is actief in de ontwikkeling en verkoop van zelf ontwikkelde en extern ontwikkelde apps en webapplicaties. De software omvat momenteel onder andere webapplicaties en apps voor wachtrijmanagement, internet afspraken/reserveringen en security software. Door de aanhoudende groei is Lamson Group op zoek naar een accountmanager technische systemen.

 

Account Manager Technische Systemen

 

De Account Manager is verantwoordelijk voor de verkoop van technische systemen en installaties zoals kassa afroomsystemen en emballageretoursystemen.

De Account Manager realiseert targets op het gebied van omzet, marge en klanten. Je bent een commercieel gesprekspartner voor klanten omdat je op basis van je kennis en ervaring  meedenkt en adviseert. Op basis van je commerciële drive verkoop je op enthousiaste wijze onze innovatieve producten. Je bouwt de huidige klantenportfolio uit en daarnaast ben je in staat om op basis van je creativiteit nieuwe business te creëren. Je levert een belangrijke bijdrage aan de commerciële uitingen en groei van de onderneming.

Functie eisen:

 • Minimaal HBO/HTS opleiding;
 • Minimaal 4 jaar aantoonbare succesvolle verkoopervaring;
 • Verkoop ervaring in retail is een pré;
 • Ervaring met technische producten of installaties is een pré;
 • Je bent commercieel, gedreven, communicatief sterk en een self starter;
 • Je bent accuraat en teamgericht;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • In bezit van rijbewijs B.

Aanbod:
Wij bieden een uitdagende werkomgeving in een ambitieus bedrijf, ontwikkelingskansen en doorgroeimogelijkheden. Daarnaast een goed salaris met bonus, lease-auto, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioen en een tegemoetkoming in de studiekosten.

Enthousiast over deze functie?
Dan ontvangen wij graag uw motivatie met CV! U kunt solliciteren per email op sollicitatie@lamson.nl. Voor vragen en meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met dhr. H. Kappelhof op nummer 030-6934580, website: www.lamson.nl
Voor deze vacature nemen wij geen ZZP’ers, interim-professionals of kandidaten via werving- en selectiebureaus aan.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Andere vacatures


stagiair-gezocht

Stages en afstuderen

Lamson werkt met studenten voor stages en afstudeerprojecten. Aangezien er regelmatig studenten stages lopen of een afstudeer project of onderzoek binnen Lamson uitvoeren heeft Lamson dit professioneel vormgegeven binnen de organisatie. Studenten worden professioneel begeleid tijdens hun stage en afstuderende studenten worden geholpen met vraagstelling en het schrijven van hun scriptie om succesvol af te studeren.

Momenteel heeft Lamson de volgende stageplekken:

 • Meewerkstage programmeur .Net
 • Afstudeerstage student Bedrijfskunde
 • Afstudeerstage student Informatica
 • Meewerkstage student Elektronica

Cases

Winkelcentrum Bisonspoor : Nedap AEOS Toegangscontrole

Lees verder →

Project NS Centraal Station Rotterdam

Lees verder →

Project: Stichting De Kargadoor uit Utrecht

Lees verder →

"Ik had enkele specifieke wensen voor dit project. Hier heeft Lamson uitstekend rekening mee gehouden. Het project werd vlot en vakkundig opgeleverd. Ook de service daarna is uitstekend!"

  —   Jeroen Wilmink, Plus Wilmink

Copyright (c) 2017 Lamson Group BV

Realisatie: Branding New