Header afbeelding

Vacature Account Manager Technische Systemen

Wil jij werken met innovatieve technologie? Dan is deze functie iets voor jou!

Lamson Group is een innovatieve technisch dienstverlener op het gebied van beveiliging en interne logistieke systemen. Lamson ontwikkelt, installeert en onderhoudt technische producten en systemen. Het is een ambitieuze organisatie, waar successen gevierd worden en een informele collegiale sfeer heerst. Lamson Group kenmerkt zicht door de verscheidenheid aan producten en diensten die zij aanbiedt.
Lamson is een succesvolle full service provider en ontzorgen de klant volledig door de implementatie van nieuwe technologie. Samen met klanten creëren wij beveiligings- en business oplossingen die resultaat opleveren. Wij creëren innovatieve oplossingen door te werken met de nieuwste technologieën. Uitgangspunt hierbij zijn mobiele en draadloze technieken.
Meer informatie over de producten en diensten die Lamson Group aanbiedt kun je vinden op de site.

Over de functie van Accountmanager technische systemen

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van technische systemen en installaties, zoals kassa afroomsystemen en emballageretoursystemen. In de functie van accountmanager realiseer je targets op het gebied van omzet, marge en klanten. Door je kennis en ervaring ben je een commercieel gesprekspartner voor de klant die meedenkt en adviseert. Op basis van he commerciële drive verkoop je op enthousiaste wijze onze innovatieve producten. Je bouwt de huidige klantenportfolio uit en daarnaast ben je in staat om op basis van je creativiteit nieuwe business te creëren. Je levert een belangrijke bijdrage aan de commerciële uitingen en groei van Lamson.

Wat breng je mee?
• Minimaal HBO/HTS opleiding;
• Minimaal 4 jaar aantoonbare succesvolle verkoopervaring;
• Verkoop ervaring in retail is een pré;
• Ervaring met technische producten of installaties is een pré;
• Je bent commercieel, gedreven, communicatief sterk en een self starter;
• Je bent accuraat en teamgericht;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
• In bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende werkomgeving in een professioneel bedrijf, ontwikkelingskansen en doorgroeimogelijkheden. Daarnaast een goed salaris met bonus, lease-auto, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioen en een studiekosten regeling.

Geïnteresseerd?
Ben jij die enthousiaste hartwerkende accountmanager en beschikbaar voor 40 uur in de week? Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Voor vragen en/of meer informatie over de functie van accountmanager neem je contact op met Lamson op nummer 030-6934580 of mail naar sollicitatie@lamson.nl. Wil je meer informatie over Lamson en haar producten? Ga naar onze website!
Voor deze vacature nemen wij geen ZZP’ers, interim-professionals of kandidaten via werving- en selectiebureaus aan.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Andere vacatures

Cases

Project NS Centraal Station Rotterdam

Lees verder →

Docudistri Gemeente Utrecht

Lees verder →

Emballage-automaat Plus Wilmink

Lees verder →

"Ik had enkele specifieke wensen voor dit project. Hier heeft Lamson uitstekend rekening mee gehouden. Het project werd vlot en vakkundig opgeleverd. Ook de service daarna is uitstekend!"

  —   Jeroen Wilmink, Plus Wilmink

Copyright (c) 2019 Lamson Group BV

Realisatie: Branding New